Bejelentés


Telme AirGate Telme AirGate Max Global Wi-Fi


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Telme V-SIM Virtuális Kártya

Telme V-SIM for mobile free calls worldwide

Hogyan működik?

A VSIM CLASSIC együttműködik a te jelenlegi mobil hálózatoddal. Egyszerűen töltsd le a FREE VSIM szoftverállományt állítsd be a VSIM számodat és PIN kódodat és nyomj egy Enter-t és a világon a legolcsóbban vagy adott esetben ingyen tudsz telefonálni, videótelefonálni, csetelni, de legalább 80% -al fog csökkeni a telefonszámlád.

A V-SIM világa

Függetlenül attól, hogy milyen eszközt használsz, a V-SIM-el és a WoIP2 technológia használatával könnyen és gyorsan kezdeményezhetsz telefonhívásokat és Te döntöd el, hogy milyen rendszert használsz. Ha a mobiltelefonodról kívánod használni a V-SIM-edet, több lehetőséged van.

Internetes hangátviteli technológia (voip) a mobiltelefonodon

Ha van egy harmadik generációs mobil készüléked (ellenőrizni a weboldalunkon vagy a V-SIM-hez mellékelt útmutatóban tudod), akkor 3GVideoCall alkalmazással hívásokat vagy videó hívásokat bonyolíthatsz le a mobil készülékeden lévő GPRS/EDGE/UMTS azaz WCDMA/Wi-Fi/HSDPA kapcsolattal. Csak telepítened kell az alkalmazást a mobilodra és máris könnyeden beléptél a WoIP2 világába.

A Callback (Visszahívás) módszer

Csak hívd valamelyik ingyenes Telme Callback számot és egy csngés után tedd le a kagylót. Néhány másodpercen belül csörögni fog a mobilod. Vedd fel a telefont és üsd be a telefonszámot, amelyet hívni kívánsz, vagy üsd be a V-SIM-ed telefonkönyvében található akármelyik számot. Ha van GPRS kapcsolatod, használhatod a mobiltelefonod Internet böngészőjét. Ha a Java 2.0-val kompatibilis a telefonod és van GPRS kapcsolatod is, akkor letöltheted a V-SIM alkalmazást közvetlenül a mobil telefonodra és a DirectCall NG rendszernek köszönhetően telefonálhatsz, SMS-eket küldhetsz és konferencia hívásokat is kezdeményezhetsz közvetlenül a mobiltelefonodról. A Virtuális SIM telefonkönyved direct és dedicated alkalmazásának segítségével több SMS-t is küldhetsz egyszerre és konferencia beszélgetéseket is tarthatsz maximum 6 résztvevővel. Végül, CallBack hívást kezdeményezni úgy is lehet, hogy egy SMS-t küldesz, amely azt a számot tartalmazza, amelyet hívni kívánsz. A Digital Portal (digitális bejárat vagy digitális kapu) szolgáltatás vissza fog hívni és összeköt a kívánt telefonszámmal.

Direct Access (közvetlen belépés) módszer

Egy Direct Access hívást úgy kezdeményezhetsz, hogy felhívod a Direct Access számot a mobiltelefonodról, vonalas készülékedről vagy telefonfülkéből. A Direct Access telefonszámokat a V-SIM kártyacsomagodban találod, vagy az útmutatóban. A Direct Access módszerrel elérhető leszel a világ összes Telme felhasználója számára, és te is kapcsolatba léphetsz velük bármikor.

Ha a V-SIM-edet a számítógépedről akarod használni

A V-SIM és a WoIP2 technológia erejét és sokoldalúságát közvetlenül a PC-dről is kihasználhatod. A DeskCallNG 2.0 alkalmazás segítségével használhatsz minden olyan funkciót - hívásokat, videótelefonálást, sms-eket, chatelést és konferencia hívásokat - amely megtalálható a www.telme.sg/ginobig weboldalon. Használd ki a számítógépedet!

Ha a V-SIM-edet vonalas készülékről vagy telefonfülkéből kívánod használni

A vonalas készülékedről és egy sima telefonfülkéből a Direct Access (Közvetlen Belépés) módszer segítségével beléphetsz a WoIP2 világába. Egy Direct Access hívást úgy kezdeményezhetsz, hogy felhívod a Direct Access számot, melyet a V-SIM  kártyacsomagodban vagy az útmutatóban találsz. A Direct Access módszerrel elérhető leszel a világ összes Telme felhasználója számára, és te is kapcsolatba léphetsz velük bármikor. A Telme hálózat tagjainak hívására ingyenes telefonszámok szolgálnak több mint 60 országban, így a beszélgetéseid teljesen ingyenesek, további költségek nélkül.

Ha V-SIM WoIP2-ot akarsz használni szélessávú Internet kapcsolattal

A Virtuáis SIM-eddel kapcsolódhatsz a WoIP2 hálózathoz bármilyen VIP kompatibilis Sip2.0-ás eszközzel. A Virtuális SIM hozzáféréseddel azonnal konfigurálhatsz ATA, Router VoIP, IP-telefon vagy Wi-Fi telefon eszközöket.

Ha a V-SIM-edet a videotelefonodról kívánod használni

A Virtuális Sim-ed kompatibilis a legtöbb Sip2.0 videotelefon típusokkal. Videotelefonoddal közvetlenül kapcsolódhatsz a WoIP2 hálózathoz videó hívásokat bonyolíthasz le videotelefon és DeskCall NG felhasználok közt, vagy Videophone és 3G VideoCall  használatával a mobilodon.

Virtuális Szám

Mindegyik V-SIM egy Virtuális Számmal rendelkezik, mely a csomagcímkén található. A Virtuális Szám egy WoIP2 hálózati szám, mely segítségével hívásokat bonyolíthatsz le közvetlenül a V-SIM-ről a Telme hálózaton belül, vagy egyéb általános/hagyományos hálózatokon a Direct Access számok használatával. A V-SIM aktiválásakor a Virtuális Szám konfigurálásra kerül a Catch-Me (Kapj El) szolgáltatáson, de lehetséges konfigurálni egyéb szolgáltatásokon is, mint például a DeskCall vagy az IP telefonodon, vagy akár egy VoIP eszközön is. A Virtuális Szám támogatja az olyan bonyolultabb funkciókat is, mint a konferencia hívás, e-mail Voicemail (e-mail üzenetrögzítő), Audio Announcement (audio közlemény/bejelentés) és a Külső Átirányítás opció, azaz a bejövő hívások átirányítása valamely külső számra. A Virtuális Szám ingyenesen elérhető bármely V-SIM-ről a WoIP2 hálózaton, vagy vonalas készülékekről illetve telefonfülkékből a Direct Access (Közvetlen Belépés) számok használatával jelenleg több mint 60 országban. (Ellenőrizd a listát a V-SIM-ed csomagjában vagy az útmutatóban, de megteheted a www.telme.sg/ginobig weboldalon.

A WoIP2 követ téged, bárhol is vagy

Légy mindig online és elérhető: A Catch-Me (Kapj El) szolgáltatással biztosan mindig elérhető leszel függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatást használod. Először a WoIP2 hálózaton próbál elérni, és ha az nem lehetséges, akkor átirányítja a hívást a mobilodra  vagy az otthoni számodra.

A Virtuális Szám előnyei

Virtuális Számod jelképezi a hozzá kapcsolódó V-SIM telefonszámodat. A Virtuális Számod használatával bárki képes lesz téged elérni akár a Telme hálózatról vagy egy hagyományos hálózatról. Ha sokat vagy mozgásban, sokat utazol vagy egyszerűen csak szeretsz sokat beszélni, akkor a Virtuális Szám rendkívűl hasznos és kényelmes, mivel lecsökkenti az óriási roaming költségeket akár 80%-al is. És ha a Virtuális Szám nem elég? Több mint 60 országban igényelhetsz vonalas telefonszámot, amelyet közvetlenül a Virtuális SIM-eddel használhatsz. Így mindig lesz egy valós helyhez kötött telefonszámod, amely bármilyen telefonhálózatról elérhető.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!