Bejelentés


Telme AirGate Telme AirGate Max Global Wi-Fi


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Telme AirGate

Így néz ki a Telme AirGate.

Telme AirGate

Mi is valójában a Telme AirGate ? Ez egy univerzális Router három az egyben. Azaz, ha van szélessávú internet előfizetésünk, akkor ezt a készüléket hozzá tudjuk csatlakoztatni. A három az egyben pedig azt jelenti, hogy 3 különböző funkciót tud ellátni.

1. Hozzá tudunk csatlakoztatni egy vezetékes telefont, és mivel a cég gyárilag beépített V-SIM virtuális telefonkártyával szállítja a készüléket, azonnal a WOIP-2 (Az Egész Világ Internet Protokolon keresztül) rendszer tagjává válunk. Az egymás közti beszélgetés ingyenes, úgy hogy független attól ki milyen országban regisztrált a WOIP-2 Telme rendszerébe. Nincs előfizetési díja, sőt a Telme Partnerek részére azonnal biztosít a cég egy szolgáltatást, melynek a neve Route 60. A Route 60 azt jelenti, hogy 60 ország vonalas telefonjait ingyen hívhatjuk, többek közt Magyarország vonalas telefonjait is. (Az Országok Listája).

2. Ezzel a készülékkel egy Wi-Fi hálózatot (felhőt) tudunk létrehozni lakásunkban, irodánkban, vagy esetleg éttermünkben. Ebben is különleges a Telme AirGate, mert nem is egy, hanem igazándiból két különálló Wi-Fi hálózatot tudunk létrehozni. Az egyik az zárt és azt csak mi tudjuk használni. A másik az teljesen nyitott bárki számára aki Telme Partner. A legszebb része az egésznek az, hogy Ön is biztosítja Telme Partnerek részére ingyenesen a csatlakozás lehetőségét, de ha Ön bárhol jár az orszában, vagy a világ más országaiban és érzékeli a Telme Air-t, akkor Ön ugyanúgy ingyenesen használhatja, függetlenül attól hogy most pont a Spanyolországi tengertparton, vagy mondjuk Ausztriai sípályán tartózkodik. És végül desszertnek még annyit, hogy a külső felhasználó is igénybe vehetik a Wi-Fi hálózatukat, mégpedig két módon: a.) fizet érte, amiből Ön is részesedik. b.) csatlakozik közösségünkhez és megintcsak az Ön számláját gyarapítja ezzel, nem beszélve arról, hogy bővítí az Ön saját telekommunikációs Globális hálózatát.

3. A Telme AirGate-hez ugyanúgy csatlakoztatni tudja saját számítógépét, melyeken akár saját webmeeten keresztül ingyenes videókonferenciákat tud szervezni bármely partnerével, a világ bármelyik pontjáról is legyen partnere.

A Telme AirGate beüzemelését ismertető video:

A Telme AirGatet a cég a DHL által kézbesíti minden egyes megrendelőnek, a regisztrációnál általa megadott címre.

Telme AirGate Szállítás

 

Regisztrálok Most

Megjegyzést Küldök
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!