Bejelentés


Telme AirGate Telme AirGate Max Global Wi-Fi


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Telme Magyarország

A Telme Evolúció Folytatódik!!! Ha bárki azt hinné, hogy a Telme leállt, az nagyot téved. Igaz úgy néz ki, hogy Magyarországon még nem érezhető a bődületes érdeklődés a Telme egyedülálló projectje iránt, a cég viszont a szó szoros értelmében dübörög. E hónap végére várható az új rendszer izzítása, ami az AirGate Globális Wi-Fi rendszerének a kezdetének is mondható. Két új honlappal is megörvendezteti felhasználóit a Telme. Az egyik magánszemélyek, a másik cégek részére lesz. Ami nyilvánvaló, hogy az eddig is működő honlap sem volt egy piti honlap, valószínűleg az új honlap még jobb lesz. A Telme Magyarország előre is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kíván minden magyarországon élő, valamint határainkon kívül élő magyarnak és nem magyarnak! Boldog Karácsonyt!

tovább >>

Telme Your Network

 

Kedves Látogató!

Telme VSIM Free Roaming Engedd meg, hogy röviden ismertessem veled, hogy mi is igazándiból a Telme Singapore. Erre a kék linkre kattintva tudsz eljutni egyébbként a Telme eredeti céges oldalára, amely Szingapúrban van bejegyezve. A Telme cég neve a "Telekommunikáció és a Mecotek" szavak rövidítéséből állt össze és projektjét a cég 2007 januárjában indította ezzel a névvel, amely szépen lassan behálózza az egész világot. A 100% tulajdonosa a projectnek a Mecotek nevezetű olasz vállalkozás, melynek központi irodája Nápolyban van, Olaszországban. Van irodája az USA-ban is Miamiban, gyártási kapacitása viszont Kelet-Ázsia több országában is mint sok más világcégnek. Egyébbként a Mecotek cégről annyit kell tudni, hogy a Nokia cég részére fejlesztett és fejleszt a cég szoftvereket, és a tulajdonosa a cégnek Fabio Galdi úr, aki a technika doktora, valamint ő volt az egyike azon embereknek akik úgymond honosították az internetet Európában. Az első internet szolgáltatója volt Olaszországnak. Ma már a telekommunikáció Bill Gates-ének is mondják, úgyanis a szoftver melyet kifejlesztett legalább két évvel előzi meg az összes telekommunikációban létező, jelenleg működő technológiákat. A Nokiaról sokat nem kell írnom, azt ma már szinte mindenki ismeri. Ma a világ 1. számu cégének is nevezhetjük kapitalizáció szempontjából, megelőzve olyan cégeket is mint pl. a Mercedes. A világ mobil telefon gyártásának piacát 40%-val úgy vezeti, hogy a következő cégnek a Samsungnak 13% jutott. Igaz, hogy az IPhone is lassan felzárkózik zseniális termékével.

Ezt a honlapot nem azért hoztam létre, hogy újból leírjam a Telme technológiát, vagy mi az üzlet menete. Inkább azért, hogy megpróbáljam összefogni a Magyarországi Telme közösséget egy helyre. Itt a szöveg alatt egy helyre gyűjtöttem össze azokat az oldalakat, amelyeket úgy érzem érdemes megnéznie mindenkinek aki érdeklődik a Telme-vel kapcsolatosan.

Telme European Group
Telme Blog
s777s BlogRendszer
Telme Web
Teg Polska

Telme Air Gate Video
Telme s777s GSM
Tölts le nem bánod meg 
IDEA AirCraft
VIP Group S777S

FreedomRocks Magyarországon
Google Groups Telme
S777S GSM Kártya Feltöltés

A Telme Mecotek jövőjét megalapozó szoftvernek a beállításai. Ezen a filmen nézhetjük meg. Már majdnem két éve létezik ez a szoftver, de hasonlót a mai napig nem tudott kreálni senki. A szoftver amelyért Bill Gates 80 millió dollárt ajánlott, de a cég nem adta el. Ezzel a szoftverrel ingyenesen tudunk video telefonálni egymás között úgy, hogy földrajzilag független attól, ki milyen országban van.

Telme Szoftver használati bemutatója magyarul!

Na végre!!!! Megjelent a Telme szoftver használatának magyar nyelvű változata. Kicsit halk, de legalább megvan!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!