Bejelentés


Telme AirGate Telme AirGate Max Global Wi-Fi


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Telme Hivatalos Videói

Telme Air Gate Video

A Telme AirGate beállításai és beüzemelése. Ezt a videot a fenti linkre kattintva 5 nyelven nézhetitek meg, angol, olasz, orosz, portugál és spanyol nyelven. Sajnos még magyar nyelven nincs.

Ez a hivatalos reklámfilmje a cégnek!

A következő Telme Filmnek a zenéje a fontos. Ez a hivatalos zenéje a cégnek.

A Telme jövőjét megalapozó szoftvernek a beállításai. Ezen a filmen nézhetjük meg. Már majdnem két éve létezik ez a szoftver, de hasonlót a mai napig nem tudott kreálni senki. A  szoftver amelyért Bill Gates 80 millió dollárt ajánlott, de a cég nem adta el. Ezzel a szoftverrel ingyenesen tudunk video telefonálni egymás között úgy, hogy földrajzilag független attól, ki milyen országban van.

Egy kis Telme humor. A technológiáknak a korlátai határtalanok. És végül egy bizonyíték arra vonatkozóan, hogy az életben nincs lehetetlen. A Telme őt választotta példaképének. Ezzel azt próbálja sugalni sok millió ember felé, hogy a számítógép kezelése nem egy ördöngősség ma már.

Megjegyzést Küldök


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!